DAL Travel lansează Târgul Online de Turism și campania dedicată ”Lunii romantice”

Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium și de circuit, înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), lansează Târgul Online de Turism, alături de campania ”Iubim?! să călătorim!”. Aceasta va include atât un stand online pentru Târgul  Turism al României – ediția februarie 2024, cât și unul dedicat campaniei dedicate ”lunii romantice”, cu reduceri de până la 150 de euro/persoană.

Cine rezervă în această perioadă, beneficiază de reduceri pentru pachete turistice ce includ călătorii în perioada februarie – mai, inclusiv pentru Sărbătorile de Paște.

”Așa cum românii călătoresc cu ocazia sfintelor sărbători, precum Crăciunul, Paștele sau Rusaliile, așa cum avem programe de Revelion sau pentru vacanțele de vară, la fel, sfârșitul iernii reprezintă o perioadă turistică de vârf pentru o anumită categorie de turiști. Ca de obicei, cuplurile de orice vârstă aleg vacanțe sau minivacanțe în „luna romantică”, marcată de Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 Martie. Chiar dacă majoritatea cuplurilor au până în 50 de ani, iubirea nu are limită de vârstă, fapt constatat printr-o creștere mare a rezervărilor și din partea seniorilor. Am avut circuite în cadrul cărora anumite cupluri au aniversat nunta de argint sau chiar de aur. De asemenea, circuitele noastre au reprezentat ocazii unice pentru oferirea unui inel de logodnă sau pentru cereri în căsătorie Peisajele idilice și locurile de relaxare din circuitele noastre încurajează intimitatea și conexiunea emoțională. Sunt și o modalitate de a scăpa de agitația vieții de zi cu zi și de a se relaxa  departe de stresul cotidian. Turiștii profită de reducerile lunii Iubirii și pășesc în lumea aventurii!”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Consultanții DAL Travel au înregistrat o creștere de 55% a cererii cuplurilor, pentru momente speciale, față de anul precedent.

Iată câteva exemple de reduceri pentru destinațiile promovate de DAL Travel cu ocazia campaniei ”Iubim?! să călătorim!”și a Târgului Online de Turism, cu datele de plecare aferente:

► China – Tibet – Nepal – Bhutan, plecare pe 17 aprilie 2024, cu o reducere de 150 €

► America Centrală, plecare pe 24 aprilie 2024, cu o reducere de 150 €

► Japonia – Festivalul cireșilor în floare, plecare pe 1 aprilie 2024, cu o reducere de 150 €

► Egipt și Croazieră pe Nil Deluxe, plecare pe 22 februarie 2024, cu o reducere de 150 €

► Australia – Noua Zeelandă, plecare pe 22 aprilie 2024, cu o reducere de 120 €

► Panama – Columbia – Ecuador – Galapagos, plecare pe 10 aprilie 2024, cu o reducere de 120 €

► Paște în Peru: de la Pacific la Anzi, plecare pe 3 mai 2024, cu o reducere de 100 €

► Vietnam Marele Circuit, plecare pe 28 martie 2024, cu o reducere de 100 €

► Taiwan – Coreea de Sud, plecare pe 8 aprilie 2024, cu o reducere de 100 €

► Algeria – Marele Circuit, plecare pe 11 aprilie 2024, cu o reducere de 100 €

► Coreea de Sud, plecare pe 11 martie 2024 și 4 aprilie 2024, cu o reducere de 100 €

► Costa Rica – El Salvador – Columbia, plecare pe 26 martie 2024, cu o reducere de 100 €

► Iran – Marele circuit, plecare pe 19 aprilie 2024, cu o reducere de 100 €

► India de Sud și Sri Lanka, plecare pe 10 martie 2024, cu o reducere de 100 €

► Croazieră de Paște în Madeira și Azore, plecare pe 29 aprilie 2024, cu o reducere de 90 €

► Indonezia – Insulele Java și Bali, plecări pe 8 și 22 mai, cu o reducere de 80 €

Ca tipuri de produse turistice, cuplurile de orice vârstă, inclusiv cele de seniori, preferă:

► Circuite în Extremul Orient

► Circuite în Asia

► Circuite în America Latină

►Croazierele maritime pentru destinații precum Madeira și Azore, Alaska, Islanda și

Groenlanda, Coasta Dalmată, China – Japonia și Coreea de Sud, Golful Persic, „Croazieră la capătul lumii” (Chile și Argentina, inclusive Ushuaia și Capul Horn) sau Panama – Columbia – Costa Rica

►Croazierele fluviale precum Croaziera pe Râul Duoro, Croaziera de la Berlin la Amsterdam sau Croaziera Europeană pe 5 râuri

► Carnavaluri și evenimente speciale, precum Carnavalul de la Nisa.

► Sejururi pe insule exotice, precum Sri Lanka, Zanzibar sau Maldive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*