Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa, Raluca Stanislav se alătură pe poziția de Head of Business Development

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de management prin recrutarea Ralucăi Stanislav în poziția de Head of Business Development.

Raluca deține o experiență de peste 20 ani în domeniul imobiliar și cel al costrucțiilor în România și Europa Centrală. În ultimii 10 ani ea a condus diverse divizii din cadrul companiei suedeze Skanska, unul dintre liderii industriei la nivel global. Raluca a dezvoltat și implementat strategia de investiții a Skanska Property și Skanska Construction în România, iar din poziția regională a coordonat crearea si implementarea strategiei de inovație, oferind consultanță simultan pentru toate proiectele dezvoltate de Skanska în Europa Centrală.

Oana Iliescu, Managing Director, Cushman & Wakefield Echinox: „Piața imobiliară trece printr-un proces de schimbare, care aduce provocări, dar și noi oportunități de dezvoltare. Suntem încântați de venirea Ralucăi, un profesionist cu o experiență vastă și diversă, care completează competențele echipei Cushman & Wakefield Echinox, ceea ce ne va permite să indentificăm și să valorificăm cât mai multe dintre oportunitățile generate de contextul actual.”

În rolul pe care îl va ocupa în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Raluca se va concentra pe dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici şi pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Raluca Stanislav, Head of Business Development Cushman & Wakefield Echinox: „Mă bucur să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox care a înregistrat o creștere spectaculoasă în ultimii ani, confirmându-și poziția de necontestat în topul primelor companii de consultanță imobiliară. Sunt entuziasmată să contribui la această evoluție și mă simt onorată de această oportunitate.”

Piața imobiliară românească trece printr-o serie de transformări, determinate de mai mulți factori, inclusiv modul de muncă hybrid sau adaptarea portofoliilor de proprietăți la standardele de mediu și ESG. În acest context, serviciile profesionale oferite proprietarilor, dar și chiriașilor, devin o componentă din ce în ce mai importantă, generând oportunități importante de business.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*