Cseke Attila: “Până în prezent, am semnat contracte de peste 12 miliarde de lei prin programul Anghel Saligny”

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 46 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 396.146.692,48 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea rețelelor de utilități publice (alimentare cu apă, canalizare menajeră și iluminat public stradal), amenajări pietonale, realizarea unor piste pentru bicicliști, precum și construirea sau consolidarea unor poduri.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 1.116, în valoare totală de 12.218.452.368,30 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*