Cseke Attila: “Am semnat contracte de peste 1 miliard de lei prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat că au fost semnate contracte de peste 1 miliard de lei Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

“Până în prezent, am semnat 98 de contracte, în valoare totală de 1.072.635.106,82 lei, pentru proiectele care au primit finanțare în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny” – a anunțat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

“Necesitatea acestui program este evidentă, lucru demonstrat și de numărul mare de cereri depuse de autoritățile locale. 27% dintre unitățile administrativ-teritoriale din România nu au acces la o rețea de apă, 57% nu beneficiază de canalizare, 70% dintre localități nu au acces la rețelele de gaze naturale, iar 57% dintre drumurile județene nu sunt modernizate. Programul Național de Investiții Anghel Saligny a fost conceput pentru a rezolva aceste probleme”, a subliniat ministrul.

Cseke Attila a amintit și că, la finalul săptămânii trecute, MDLPA a decontat și primele facturi, de peste 58 de milioane de lei, pentru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*