Consiliul Concurenței analizează preluarea Rombeer Crângașu de către Flagas

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Flagas preia Rombeer Crângașu și, implicit, cele 14 stații de carburanți din județele Dâmbovița și Prahova deținute sub marca „RBC Gas”.

Flagas S.R.L. comercializează angro și cu amănuntul carburtanți auto (benzină, motorină, GPL auto), iar în stațiile de carburanți deținute se mai comercializează produse alimentare sau auto și se mai desfășoară activități de spălătorie auto.

Rombeer Crângașu S.R.L. deține în prezent 14 stații de carburanți din județele Dâmbovița și Prahova, prin intermediul cărora comercializează angro și cu amănuntul carburanți auto, produse alimentare sau auto și desfășoară activități de spălătorie auto.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*