Consiliul Concurenței analizează preluarea Presidio de către CD&R Fund XII

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care CD&R Fund XII intenționează să preia Presidio, Inc.

CD&R Fund XII este un fond de capital privat administrat de Clayton, Dubilier & Rice, LLC, afiliat grupului de investiții de capital privat Clayton, Dubilier & Rice („CD&R”), cu sediul în Statele Unite.

Presidio are experiență în stabilirea de infrastructuri IT convenționale pentru clienții săi, alături de competențe în domenii conexe, precum automatizarea, securitatea, rețelele, transformarea digitală și cloud computing.

Atât Presidio, cât și Clayton, Dubilier & Rice obțin venituri și din activități desfășurate în România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*