Consiliul Concurenței analizează preluarea Montero VET SRL de către Biovet Distribution SRL

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Biovet Distribution SRL (București) intenționează să preia compania Montero Vet SRL, jud. Ilfov.

Montero Vet SRL comercializează produse farmaceutice și non-farmaceutice pentru animale.

Biovet Distribution SRL se ocupă cu distribuția angro de produse veterinare și pentru îngrijirea animalelor, în special hrană pentru câini și pisici și suplimente alimentare. Compania este controlată de familia Korponay, care mai deține și alte firme active în domenii precum închirierea de spații de birouri sau depozite sau creșterea animalelor și a culturilor agricole.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*