Consiliul Concurenței analizează preluarea Centrokinetic de către Agista și Andrei Ioan-Bogdan

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează preluarea companiei Isokinetic Sport S.R.L., care deține clinica de reabilitare medicală și ortopedică Centrokinetic, de către Agista Investments și Andrei Ioan-Bogdan.

Centrokinetic, o clinică specializată în recuperarea afecțiunilor motorii, atât ortopedice, cât și neurologice era controlată, anterior acestei tranzacții, de medicul Andrei Ioan-Bogdan.

Agista este un fond de investiții cu capital privat în curs de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*