Consiliul Concurenței analizează preluarea Be Shaping The Future de către Engineering Ingegneria Informatica

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Engineering Ingegneria Informatica S.p.A.  intenționează să preia pachetul majoritar de acțiuni al Be Shaping The Future S.p.A.

Engineering Ingegneria Informatica S.p.A. este un furnizor italian de servicii IT pentru diverse industrii, desfăşurându-şi activitatea aproape exclusiv în Italia. Compania este controlată de Bain Capital și Neuberger Berman Group.

Be Shaping the Future S.p.A. este o companie de consultanță în domeniul IT cu sediul în Italia, axată pe sectorul financiar. Compania este activă pe piața din România, portofoliul său de clienți fiind axat pe instituții financiare.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenței. Autoritatea de concurență va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*