Consiliul Concurenței analizează operaţiunea prin care Florin Sandu Andrei și Ionuț Rotaru preiau Societatea Opal Technologies S.R.L.

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Florin Sandu Andrei și Ionuț Rotaru preiau compania Opal Technologies S.R.L.

Florin Sandu Andrei deține Grupul Andrei, ale cărui firme desfășoară activități, precum distribuția și comercializarea produselor petrochimice (Solexim Polymer S.R.L.), importul și distribuția de materii prime și materiale auxiliare pentru industria prelucrării maselor plastice și comercializarea de materiale de construcții (Accendis Trading S.R.L.), comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau online (Kembico Trading S.R.L.), consultanță (Snaf Development S.R.L.) și comercializarea de produse chimice pentru industria prelucrării maselor plastice (Vertigo Solutions S.R.L.)

Opal Technologies S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*