Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Farmacia Revitalia de către Beneva

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Beneva SRL preia Farmacia Revitalia SRL.

Beneva SRL, parte din grupul deținut de familia Pavel, este o companie de tip holding, nou înființată, urmând să dețină participații în firme care se ocupă cu comerțul cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în farmacii.

Activitatea grupului deţinut de familia Pavel în România se concentrează pe piața comerţului cu ridicata și cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice.

Farmacia Revitalia S.R.L. activează pe piața comerțului cu amănuntul și pe cea de distribuție angro a produselor farmaceutice și parafarmaceutice din România.

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*