Consiliul Concurenței a autorizat preluarea East Truck Center S.R.L. de către Mereu Valentin, AFIN (Holding) S.A. și Maurizio Michele Giovanni Rossetto

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Afin (Holding) S.A. și Maurizio Michele Giovanni Rossetto intră în acționariatul companiei East Truck Center S.R.L.

East Truck Center S.R.L. are ca principale activități vânzar a gamei de autovehicule comerciale pentru transport marfă marca IVECO, vânzarea de piese de schimb, efectuarea de servicii de întreținere și reparații pentru autovehiculele comerciale, preponderent marca IVECO, și comercializarea de autobuze, preponderent marca IVECO. Anterior, East Truck Center S.R.L. era detinută de Mereu Valentin.

Afin (Holding) S.A. are ca obiect de activitate deținerea de acțiuni, indiferent de forma acestora, în alte întreprinderi luxemburgheze sau străine, precum și administrarea, controlul și valorificarea participațiunilor.

Maurizio Michele Giovanni Rossetto este o persoană fizică ce deține participații la alte companii care desfășoară activitate în România.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*