Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Derpan de către Golden Foods Snacks

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Golden Foods Snacks SA preia Derpan SRL.

Golden Foods Snaks SA este o companie care prelucrează și conservă fructe și legume. Aceasta produce și comercializează nuci, alune, semințe și fructe deshidratate atât sub brandul Elmas, cât și sub mărci ale terților (produse private label).

Derpan fabrică pâine, prăjituri și produse proaspete de patiserie. Activitatea companiei constă în fabricarea și comercializarea produselor de panificație ambalate cu termen lung de valabilitate – croissant, ștrudel și brioșe.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*