Compania LogRhythm a fost desemnată furnizor oficial de soluții de securitate cibernetică pentru agențiile guvernamentale din România 

Securitate cibernetică. FOTO Macedo_Media

LogRhythm, compania care ajută echipele de securitate să stopeze breșele de securitate prin transformarea datelor și semnalelor deconectate în informații fiabile, a fost numită furnizorul oficial de soluții de securitate cibernetică pentru agențiile guvernamentale din România. Statutul LogRhythm de furnizor autorizat le permite agențiilor guvernamentale din România să acceseze LogRhythm SIEM pentru a-și proteja cetățenii împotriva atacurilor cibernetice sofisticate la nivel global, cu ajutorul unor analize intuitive și performante.

Cu acces la platforma robustă de management al informațiilor și evenimentelor de securitate (SIEM) auto-găzduită de LogRhythm, agențiile guvernamentale românești își pot maximiza resursele în domeniul securității cibernetice și își pot securiza prompt mediile împotriva peisajului amenințărilor, aflat în continuă creștere. Acestea beneficiază de o soluție de securitate cuprinzătoare care vizează descoperirea amenințărilor, efectuarea de căutări la nivelul datelor din jurnalele de date și un răspuns rapid la incidentele de securitate.

„Actorii care emit amenințări cibernetice vizează agențiile guvernamentale din mai multe motive, inclusiv din convingeri ideologice, pentru câștiguri financiare, informații de proprietate, influență în alegeri și multe altele. Acestaeste un risc care continuă să crească, în cazul agențiilor guvernamentale românești, pe măsură ce țara bifează progrese economice și informatice interesante, și este esențial ca acestea să dispună de soluțiile potrivite pentru a se proteja împotriva amenințărilor tot mai mari”, a declarat Kev Eley, Vicepreședinte Vânzări pentru Marea Britanie șiEuropa din cadrul LogRhythm. „Suntem încântați să vedem că LogRhythm este recunoscut ca furnizor oficial de soluții de securitate cibernetică pentru agențiile guvernamentale din România și așteptăm cu nerăbdare să punem umărul la obținerea unei mai bune posturi de securitate cibernetică a țării. Acesta este un pas înainte, foarte important pentru noi, deoarece continuăm să menținem mediile informatice moderne în siguranță în fața celor mai importante provocări în materie de securitate.” 

Platforma SIEM a LogRhythm este implementată de peste 100 de guverne din întreaga lume, permițându-le acestora să detecteze și să răspundă cu încredere la amenințările la adresa securității și la încălcările normelor de conformitate. Utilizarea platformei SIEM a LogRhythm permite agențiilor guvernamentale din România să elimine lacunele de vizibilitate din mediile IT și OT și să își îmbunătățească poziția generală de securitate și nivelul de maturitate a operațiunilor.

„Platforma SIEM a LogRhythm inovează și aduce îmbunătățiri în permanență, astfel încât agențiile guvernamentale din România să poată face față provocărilor legate de apărarea datelor din sectorul public”, a declarat Eley. „În cele din urmă, guvernele care utilizează platforma SIEM a LogRhythm câștigă mai mult decât o platformă; acestea beneficiază de un partener de încredere care lucrează cu ele și le ajută să își îndeplinească misiunea de a asigura siguranța cetățenilor.” 

Acest anunț vine după parteneriatul recent încheiat de LogRhythm cu Infinigate Group și care vizează transformarea accesibilității securității cibernetice pe teritoriul Marii Britanii și al Irlandei (UK&I) și pe teritoriul Germaniei, Austriei și Elveției (DACH). Statutul său de furnizor oficial de soluții de securitate cibernetică pentru agențiile guvernamentale din România se bazează pe această inovație cibernetică recentă din Europa, permițând mai multor organizații să își maximizeze informațiile de securitate, simplificând în același timp experiența Centrului de Operațiuni de Securitate (SOC).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*