CNAIR anunță scoaterea la licitație a proiectării drumului de mare viteză Filiași – Lugoj

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a transmis la ANAP documentațiile de atribuire pentru elaborarea studiilor de fezabilitate nercesare construcției drumului de mare viteză Filiași – Lugoj.

Loturile pentru care se va face proiectarea sunt următoarele:

Drum de mare viteză Filiași – Drobeta Turnu Severin (~ 70 km)

Drum de mare viteză Drobeta Turnu Severin – Domașnea (~ 65 km)

Drum de mare viteză Domașnea – Caransebeș (~ 45 km)

Drum de mare viteză Caransebeș – Lugoj (~ 50 km)

ANAP are la dispoziție maxim 10 zile, conform legii, pentru a finaliza verificarea documentelor.

După validarea documentației, CNAIR va putea lansa licitațiile propriu-zise ale contractelor pentru proiectarea celor patru studii de fezabilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*