CNAIR a transmis către ANAP documentațiile necesare lansării licitațiilor pentru proiectarea și execuția primelor sectoare ale A8

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

Miercuri, 21.12.2022, CNAIR a transmis la ANAP documentațiile de atribuire pentru lansarea procedurilor de achiziție publică de proiectare și execuție pentru:

Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea I: Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și legătură la Autostrada A3

Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea III: Leghin – Târgu Neamț

Lungimea sectoarelor pentru care se inițiază licitațiile de Proiectare și execuție este:

Sectiunea I: Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și legatura la Autostrada A3 – 24,4 km (inclusiv drumul de legătură în lungime de 2,4 km)

Sectiunea III: Leghin – Târgu Neamț – 29,91 km.

Durata fiecărui contract va fi de 30 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru etapa de execuție a lucrărilor.

Cele două contracte vor fi finanțate din fonduri europene nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

ANAP are la dispoziție maxim 10 zile, conform legii, pentru a finaliza verificarea documentațiilor de atribuire.

După validarea documentațiilor de atribuire, CNAIR va putea publica Anunțurile de Participare aferente contractelor pentru proiectarea și execuția lucrărilor, în cadrul cărora se va stabili și data de depunere a ofertelor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*