CNAIR a desemnat câștigătorul pentru Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 și a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2, pe DN 73C

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a desemnat câstigătorul pentru Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 și a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2, pe DN 73C, fiind vorba de Proiect-Construct Regiunea Transilvania.

CNAIR a anunțat că  luni, 14 februarie, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractelor, având ca obiect:

1. Elaborare documentație de avizare a lucrărilor de intervenții pentru “DN 73C, km 44+800 – km 55+000, Curtea de Argeș – Tigveni” (Lot 1)

Ofertantul desemnat câștigător este Proiect-Construct Regiunea Transilvania.

Valoarea contractului este  1.881.176,54 Lei fără TVA.

Durata este de: 11 luni, de la data de începere a contractului.

2. Elaborare studiu de fezabilitate pentru “reabilitare/ modernizare DN 73C, km 55+000 – km 68+000, Tigveni – Municipiul Râmnicu Vâlcea” (Lot 2).

Ofertantul desemnat câștigător este Proiect-Construct Regiunea Transilvania.

Valoarea contractului este de 3.686.099,41 Lei fără TVA.

Durata este de:14 luni pentru Lotul 2, de la data de începere a contractului.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*