CNAIR a desemnat câstigătorul contractului pentru construcția lotului 3 al autostrăzii Ploiești – Buzău

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect “Execuție lucrări Autostrada Ploiești – Buzău, lot 3, Pietroasele – Municipiul Buzău, km 49+350 – km 63+250”.

Ofertantul desemnat câștigator este Asocierea Drum Asfalt SRL (lider de asociere) – Ilgaz Insaat Ticaret A.S. – OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Ragadios SA – Trameco SA, cu preţul de 947.745.642,28 Lei fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 20 de luni.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată conform factorului de evaluare este de 10 ani.

Lungimea acestui tronson de autostradă este de 13,9 km, si include construcția a 8 poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1260 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*