CESAROM extinde gama de gresie porțelanată rectificată

CESAROM extinde gama de gresie porțelanată rectificată. FOTO Total PR

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, răspunzând nevoii clienților de gresie tip parchet, își extinde gama de gresie porțelanată rectificată.

Această nouă serie de produse vine la scurt timp după ce, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de euro, CESAROM a pus în funcțiune noua linie destinată rectificării plăcilor ceramice. Prin această investiție, potrivit reprezentanților CESAROM, compania își extinde gama de produse premium, rectificate, care beneficiază de protecția antibacteriană safe+.

Formatul “lamelar” 60×15 cm, rectificat, al noii gresii CESAROM, face parte din așa numita categorie gresie tip parchet, o opțiune excelentă pentru orice tip de spațiu, mai ales pentru cel open-space. Muchiile rectificate permit montajul cu rost de minim 1,5 mm, spun experții CESAROM. Astfel, spațiile placate cu gresia tip parchet, conferă amplitudine, au aspect compact și denotă eleganță.

Noua gama de gresie CESAROM, tip parchet, porțelanată, rectificată, safe+, oferă numeroase avantaje. Aceasta reprezintă o alternativă mai durabilă, igienică, ușor de întreținut și cu costuri de curățare mult mai reduse. Totodată, asigură un aer proaspăt, fără mirosuri neplăcute și un mediu mai puțin poluat, prin reducerea consumului de agenți chimici agresivi de curățare. În plus, plăcile rectificate ușurează, în general, procesul de achiziție, iar clientul trebuie să fie atent doar la codul de nuanță și lotul de producție, inscripționate pe ambalaj.

Un alt avantaj practic pe care îl oferă gresia porțelanată este conductivitatea termică. Având inerție termică ridicată, gresia porțelantă, tip parchet, de la CESAROM, reprezintă cea mai rentabilă, eficientă și estetică soluție pentru pardoselile încălzite.

Reprezentanții companiei estimează că gresia rectificată va fi în topul preferințelor românilor și anunță deja că noua gamă va fi mult diversificată în 2024.

Ce înseamnă plăci ceramice rectificate CESAROM

Potrivit Lasselsberger Ceramics România, plăcile rectificate sunt plăci ceramice cu dimensiuni exacte ale căror canturi sunt perfect drepte. Rectificarea se realizează după scoaterea plăcilor din cuptorul de ardere și constă în șlefuirea canturilor la un unghi de 90 grade.

Despre CESAROM

CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 60 de ani. CESAROM se produce în fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului Lasselsberger GmbH, lider în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*