Cele peste 8 milioane de pisici și câini din casele românilor au de astăzi shopul lor, pe eMAG

Iulia Bulumete. FOTO SmartPoint

eMAG vine în întâmpinarea iubitorilor de animale și lansează Pet Shop, un shop-in-shop online cu o gamă variată de produse pentru toate animalele. Cu peste 8 milioane de pisici și câini care fac parte din viețile românilor, țara noastră se află în topul țărilor europene cu cele mai multe gospodării cu animale de companie, conform Eurostat.

Noul Pet Shop include o gamă diversificată de peste 75.000 de produse, din oferta eMAG și a mai mult de 10.000 de selleri din eMAG Marketplace, de la hrană pentru toate tipurile de animale, până la accesorii, articole pentru igienă, jucării și chiar mobilă pentru animale. Peste 50% din oferta de produse sunt Genius și pot beneficia de livrare gratuită și oferte exclusive, iar 30% dintre acestea chiar de livrare a doua zi. eMAG Pet Shop are o interfață ușor de utilizat și răspunde astfel nevoilor de achiziție ale clienților care caută produse pentru animalele lor de companie.

„Hrana și produsele pentru animale reprezintă o categorie de frecvență zilnică, astfel că venim în întâmpinarea proprietarilor de animale cu o zona bine structurată în care să găsească într-un mod cât se poate de prietenos ceea ce au nevoie pentru animalul lor: de la accesorii, jucării și mobilă specială, până la opțiuni variate de hrană, chiar și pentru animăluțele cu o dietă mai pretențioasă”, a spus Iulia Bulumete, Demand & CX director eMAG România. 

Un client eMAG alocă, în medie, 130 de lei pe lună pentru achizițiile de produse destinate animalelor de companie. Cele mai comandate articole sunt cele pentru pisici, cu 50% mai multe decât pentru câini, în concordanță cu statisticile oficiale Eurostat care spun că 50% dintre animalele de companie ale românilor sunt pisici.

Aceasta tendință se reflectă la nivelul anului trecut atât în mediul urban, cât și în mediul rural. De altfel în mediul rural comenzile au fost în 2023 cu peste 30% mai mari din punct de vedere valoric, cea mai accelerată creștere fiind reprezentată de hrana pentru animalele de fermă și pentru hrana pentru pisici.Top animale pentru care sunt înregistrate cele mai multe comenzi:

Pisici

Câini

Păsări

Rozătoare

Pești

Reptile

Animale de fermă

Top produselor comandate:

Hrană pentru animale

Produse de cosmetică și igienă

Mobilă și articole pentru transportul animalelor

Zgărzi, gulere și hamuri

Accesorii pentru hrănire

Produse de dresaj

Acvaristică și teraristică

Jucării

Pet fashion

Cele mai multe comenzi de produse destinate pisicilor provin din:

București și Ilfov

Iași

Cluj

Timiș

Constanța

Cele mai multe comenzi de produse destinate cățeilor provin din:

București și Ilfov

Cluj

Timiș

Constanța

Iași

Acesta este cel de-al șaptelea shop-in-shop lansat de eMAG, după Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers and Shoes Shop, Toys Shop sau Christmas Shop în ultimele luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*