Cătălin Radu Prunariu a demisionat din funcția de director general al Tarom

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române Tarom a luat act de demisia comandantului Cătălin Radu Prunariu din funcția de director general, demersul acestuia fiind din motive personale.

“Industria aeronautică din întreaga lume traversează o perioadă extrem de dificilă, odată cu debutul pandemiei de COVID-19, însă, cu toate acestea, compania aeriană națională a reușit să supraviețuiască primilor ani de criză, în special datorită ajustării operațiunilor, restructurării personalului și exploatării unor noi oportunități pe segmentul zborurilor neregulate.

Tarom se află în plin proces de transformare al companiei, demarat la începutul anului 2020, odată cu accesarea Împrumutului de Salvare ca urmare a pre-notificării la Comisia Europeană a unui Ajutor de Stat de Restructurare, proceduri necesare pentru adaptarea rolului companiei pe piața de transport aerian, atât la nivel național, cât și european, în scopul asigurării profitabilității și a stabilității pe termen lung“, a anunțat Tarom.

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române Tarom l-a numit în funcția de Director General pe Mihăiță Ursu, membru CA și fost Director General al Tarom în perioada iunie 2020 – iunie 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*