Cătălin Drulă anunță scoaterea la concurs a 28 de posturi de execuție în Ministerul Transporturilor

Cătălin Drulă. FOTO Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat scoaterea la concurs a 28 de posturi de execuție în Ministerul Transporturilor.

“Continuăm să atragem profesioniști în Minister: astăzi scoatem la concurs 28 de posturi de execuție în această instituție, pentru care avem nevoie de oameni bine pregătiți și implicați. Iată în ce domenii se caută noi colegi, fie proaspăt absolvenți de facultate, fie persoane cu ani de experiență în spate: feroviar, naval și rutier, strategii și politici publice, analize în domeniul transporturilor, juridic, economic, relații internaționale, informatizare,control, medical. Îi asigur pe cei care doresc să se înscrie că aceste concursuri se vor organiza corect, transparent și că singurul „avantaj” pe care poate să îl aibă un candidat este o pregătire temeinică pentru postul respectiv”, a anunțat Cătălin Drulă.

Astfel, toți candidații vor avea probe eliminatorii de limbă străină și de operare pe calculator.

Subiectele de la proba scrisă se vor baza, în primul rând, pe studii de caz și spețe care să testeze capacitatea de analiză și sinteză, de rezolvare de probleme, de identificare de soluții și de gândire critică.

Pentru a elimina orice risc, subiectele pentru proba scrisă vor fi extrase aleatoriu, chiar înainte de examen, dintr-o baterie mai amplă de subiecte, prin platforma special creată de ANFP.

Interviurile vor testa capacitatea candidaților de a lucra în echipă, de a comunica, de a-și organiza munca și de a inova.

Toate probele se vor baza pe tematica prezentată în anunțuri.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*