Cătălin Drulă a anunțat că se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 din A10 Sebeș – Turda

Lucrări la A10 Sebeș – Turda. FOTO Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că se așterne ultimul strat de asfalt pe lotul 2 din A10 Sebeș – Turda, iar stadiul lucrărilor este la 90%.

Drulă a declarat că lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România și că pe cei 24,2 km ai tronsonului – de la Pârâul Iovului la Aiud – a început turnarea covorului final de asfalt. Se mai lucrează la:

  • montarea de parapete,
  • spațiile de servicii,
  • sistemul de scurgere a apelor,
  • iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuș se execută ultimele umpluturi.

“Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș-Turda”, a spus Cătălin Drulă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*