Brokerul de credite AVBS Credit a intermediat în primele 10 luni ale anului 2021 credite bancare și non-bancare de 56 milioane euro, în creştere cu 82,5% faţă de anul anterior

Valentin Anghel - AVBS Credit.

Brokerul de credite AVBS Credit anunţă un avans al cifrei de afaceri de peste 1.200.000 euro în 2021, cu o creştere de 84,6% faţă de anul 2020.

Pentru anul 2022, compania de brokeraj bancar are în planul de dezvoltare dublarea reţelei de francizaţi, obiectul fiind de a atinge un număr de 100 francize până la finalul anului viitor.

Compania românească de intermediere credite bancare, AVBS Credit a înregistrat în primele 10 luni ale anului 2021 o creştere a vânzărilor de credite bancare și non-bancare de 82,5% faţă de anul anterior, ajungând la un rulaj al creditelor intermediate de 56 milioane euro.

 „Procentul de creştere derivă din faptul că în perioada pandemică, românii nu au mai călătorit la fel de mult, nu au mai cheltuit la fel de mult pe ieşirile în oraş prin restaurante sau cluburi, ci aceştia au economisit mai mult și au strâns banii de avans cu care și-au achiziționat locuințe mai spațioase prin credite. Acești factori au determinat o creştere considerabilă a volumului de credite ipotecare. În primele 10 luni ale anului 2021, am intermediat un volum de credite ipotecare mai mare cu 110% față de cel intermediat în aceeași perioadă a anului trecut”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Conform datelor interne ale companiei AVBS Credit, dezvoltarea infrastructurii de accesare de credite bancare, facilitate prin intermediul brokerilor francizaţi AVBS Credit, a fost pârghia care a asigurat vânzările şi care a presupus acces la cele mai bune produse bancare şi intermedierea de credite ipotecare potrivite nevoilor românilor.

Un număr aproximativ de 1500 de cetățeni din România au accesat credite bancare prin intermediul brokerilor AVBS Credit în primele 10 luni ale anului 2021, din care mai mult de jumătate din ei au accesat credite ipotecare și Noua Casă!

Potrivit brokerului de credite AVBS Credit, un număr aproximativ de 1500 de cetățeni ai României au accesat în perioada ianuarie – octombrie 2021 credite bancare în sumă totală de 56 milioane de euro, cu o creştere de 82,5% faţă de aceeași perioadă a anului 2020. În general, preferinţele românilor care apelează la brokerii de credite se direcţionează către achiziţia de case și apartamente spațioase.

Care au fost cele mai solicitate credite bancare și non-bancare de către români în perioada ianuarie – octombrie 2021

Potrivit companiei, brokerii de credite francizaţi ai AVBS Credit au vândut credite bancare și non-bancare: 74,6% credite ipotecare, 12% credite de nevoi personale, 11,4% credite noua casă și 2% alte tipuri de credite.

Valoarea medie a unui credit ipotecar accesat a fost de 65.000 euro, iar cel mai mare credit ipotecar contractat de un client a fost de 500.000 euro. În ceea ce priveşte repartiţia pe zone geografice, cel mai mare volum de credite ipotecare a fost vândut în București, urmat de următoarele județe: Constanța, Timiș, Argeș, Iași, Mehedinți și Satu Mare.

Despre AVBS Credit

AVBS Credit, compania fondată în urmă cu 14 ani de către antreprenorul român Valentin Anghel, oferă servicii personalizate şi gratuite de intermediere credite bancare și non-bancare: credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite Noua Casă, refinanțări, credite auto, credite IMM și alte tipuri de credite.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de creditori, bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*