BizPLUS TV: Zoița Costea, șefa Serviciului Asistență pentru Contribuabili din cadrul AJFP Constanța, despre depunerea declarației unice

Zoița Costea. FOTO Adrian Boioglu

Zoița Costea, șefa Serviciului Asistență pentru Contribuabili – AJFP Constanța, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Cu acest prilej, Zoița Costea a vorbit despre depunerea declarației unice. Astfel, a explicat care sunt categoriile care trebuie să o depună, care este scopul acesteia, metodele de depunere și cum poate fi completată declarația unică.

De asemenea, șefa Serviciului Asistență pentru Contribuabili a spus cum poate fi donat o parte din impozit către o asociație, cum o alegem și care este mecanismul.

Zoița Costea a mai atins și alte subiecte de interes care îi privesc pe cei care fac venituri din drepturi de autor, din chirii pe termen scurt și din crypto.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*