BizPLUS TV: Primarul Marius Dulce, dorește realizarea unui parc fotovoltaic în municipiul Călărași

Marius Dulce. FOTO Paul Alexe

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Cu acest prilej, edilul a vorbit despre proiectele pe Mediu pe care le are în derulare, dar și ce investiții dorește să dezvolte tot în această zonă.

Astfel, două blocuri sociale din Călărași sunt reabilitate din punct de vedere energetic. De asemenea, vor fi schimbate lămpile de la iluminatul public din municipiu, acestea urmând să fie pe led.

Marius Dulce intenționează ca în viitor să facă un parc fotovoltaic prin care municipiul Călărași să devină independent energetic.

Primarul din Călărași a mai discutat și despre reînnoirea parcului auto al municipiului cu autobuze hibrid și despre un proiect de realizare a peste 50 de stații de încărcare pentru autoturismele electrice.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*