BizPLUS TV: Hany Abdelmoneim, directorul de operare al hotelurilor Baron din Egipt, despre activitățile de la unitățile hoteliere și excursiile oferite prin parteneri

Hany Abdelmoneim. FOTO Adrian Boioglu

Hany Abdelmoneim, directorul de operare al hotelurilor Baron din Egipt, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Hany Abdelmoneim se ocupă de tot ceea ce înseamnă operararea hotelurilor Baron din Egipt. El a precizat că sunt patru hoteluri diferite, unul în Hurghada, altul în Cairo și doua sunt în Sharm El-Sheikh.

El a spus că Hotelul Baron din stațiunea Sahl Hasheesh, zona Hurghada este unul demn de 6 stele, nu doar 5 stele, oferind servicii de super lux și premium all inclusive.

Hany Abdelmoneim a mai prezentat istoria Baron Hotels and Resorts din Egipt și a explicat ce face un hotel din lanțul Baron să fie deosebit, precizând ce oferă ei pentru oamenii de afaceri care vor să vină în Egipt.

De asemenea, Baron Hotels au și o zonă doar pentru adulți, zona de plajă și piscine fiind astfel împărțită încât turiștii să aibă parte de confort și liniște.

Hany Abdelmoneim a mai afirmat ce fel de activități pot avea turiștii la hotel, dar și ce excursii oferă prin partenerii lor.

El a mai spus ce este diferit la cele 4 hoteluri Baron din Egipt, ce le face unice pe fiecare în parte și cum vor să se extindă după pandemie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*