BizPLUS TV: Dan Mergeani, de la afacerile din agricultură, la turismul de lux în Delta Dunării

Dan Mergeani, administrator Cereale Colect Distribution. FOTO Liliana Boioglu
Dan Mergeani, administrator Cereale Colect Distribution. FOTO Liliana Boioglu

Cereale Colect Distribution este compania din județul Tulcea cu cea mai mare cifră de afaceri. Frații Dan și Tase Mergeani au dezvoltat, în ultimii 13 ani, un adevărat holding cu activitate în domeniul agricol, care, mai nou, se extinde spre turism.

Invitatul jurnalistului Adrian Boioglu este administratorul acestei companii, Dan Mergeani.

Compania lui Dan Mergeani a atins o cifră de afaceri de peste 840 milioane lei în 2021, dublu față de anul precedent. Noul domeniu, în care a intrat în 2022 este turismul de mare clasă. Razelm Luxury Resort a pornit de la o idee modestă, aceea de a fi o pensiune cu 14 camere pentru familiile și prietenii proprietarilor. Ulterior, după o investiție de peste 6 milioane euro, a fost transformat într-un resort de 4 stele, deschis turiștilor din toată lumea.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*