BizPLUS TV: Ciprian Bejenariu, managing director Salesianer, despre cel mai mare business necunoscut din lume: închirierea de textile

Ciprian Bejenariu. FOTO Adrian Boioglu

Ciprian Bejenariu, managing director Salesianer, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV. Interviul a fost realizat la bordul navei MS Diana, în timpul croazierei pe care aceasta a efectuat-o până la Belgrad.

Cu acest prilej, el a explicat ce este Salesianer, care este povestea companiei, cum a fost lansată și gândită.

Ciprian Bejenariu a mai povestit în ce localități din România este această companie, ce servicii oferă pe partea de lenjerie hotelieră și ce este inedit la colaborarea pe care o are cu nava de croazieră MS Diana.

De asemenea,  Ciprian Bejenariu a mai vorbit despre planurile de dezvoltare a companiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*