BizPLUS TV: Alin Burcea – CEO Paralela 45, despre cum a afectat pandemia agențiile de turism și redescoperirea unor destinații

Alin Burcea - CEO Paralela 45

Alin Burcea – CEO Paralela 45 – a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea BizPLUS TV.

El a povestit cum a afectat pandemia activitatea agențiilor de turism din țara noastră și cum s-a mutat promovarea acestora în online.

Alin Burcea explică și cât de bine a mers turismul intern în pandemie, dar vorbește și despre redescoperirea de noi destinații, printre care Maldive, Republica Dominicană și Egipt.

CEO-ul agenției de turism Paralela 45 s-a mai referit și noile investiții pe care le va face în viitorul apropiat, la charterele către destinații din Turcia și Grecia și oferă sfaturi pentru antreprenorii care doresc să înceapă o afacere în turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*