BizPLUS TV: Adi Voican, vicepreședinte FAPT, despre ideea croazierelor pe Dunăre

Adi Voican. FOTO Paul Alexe

Adi Voican, vicepreședintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Discuția a avut loc chiar la bordul navei MS Diana în timpul croazierei pe care aceasta a făcut-o pe Dunăre.

Adi Voican a vorbit despre ideea croazierelor pe Dunăre și despre nava MS Diana, dar și despre Serbia ca destinație a acestui voiaj.

De asemenea, el a abordat și alte teme legate de turism, cum ar fi modul în care România este promovată în străinătate, despre cum își revine acest domeniu după pandemie și despre brandul de țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*