Bilete la trenurile CFR Călători pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă pot fi cumpărate mai repede din aplicația mobilă

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Începând din 18 august 2021 este disponibilă o nouă versiune a aplicației “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” . Aceasta permite cumpărarea mai ușoară a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

CFR Călători îmbunătățește constant aplicația urmărind îndeaproape nevoile pasagerilor, axându-se pe cei trei piloni de dezvoltare: intuitivitate – ușurință în utilizare, siguranță și accesibilitate. Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

CFR Călători opereză 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul Henri Coandă și retur. Tariful este de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*