Au fost finalizate lucrările necesare operaționalizării noii Agenții de Control și Încasare Borș 2

Au fost finalizate lucrările necesare operaționalizării noii Agenții de Control și Încasare Borș 2. FOTO CNAIR

La un an de zile de la semnarea protocolului de predare – primire a terenului în suprafață de 42.139 mp cu împrejmuiri aferente din Vama Borș 2 necesare amenajării Agenției de Control și Încasare, CNAIR a finalizat lucrările necesare operaționalizării noii agenții din acest punct de frontieră.

Sunt primele lucrări de modernizare efectuate în ultimii 30 de ani în acest punct vamal.

“Având în vedere starea de degradare a acestui punct de trecere a frontierei, CNAIR a efectuat o serie de lucrări de întreținere și reparații ce au constat în hidroizolații la acoperiș, reparația/înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare, finisaje interioare, reabilitări ale copertinelor metalice, precum și lucrări de întreținere și refacere ale platformei și sistemului rutier. Valoarea totală a acestor lucrări a fost de 4.968.362,51 lei cu T.V.A. inclus”, se arată într-un comunicat CNAIR.

Astfel, în perioada imediat următoare noua Agenție de Control și Încasare Borș 2 va deveni operațională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*