Atenționare de călătorie pentru Germania. Greva personalului de la sol al companiei Lufthansa afectează mai multe aeroporturi

Avion. FOTO Holgi

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Federală Germania că începând de marți, 20 februarie 2024, ora 4:00 și până miercuri, 21 februarie 2024, ora 7:10, vor fi greve ale personalului de la sol al companiei de zbor Lufthansa. Aceste mișcări sindicale vor afecta activitatea aerogărilor din Frankfurt am Main, München, Hamburg, Berlin, Düsseldorf, Köln-Bonn și Stuttgart.

Programul curselor aeriene operate de compania Lufhansa va fi perturbat, în acest interval de timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*