ARSVOM are un nou director. Acesta este Ionuț Voicu, comandantul Detașamentului de Pompieri Constanța Port

Nava Artemis a ARSVOM. FOTO ARSVOM

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) are un nou director, acesta este Ionuț Voicu, comandantul Detașamentului de Pompieri Constanța Port.

Ministerul Transporturilor a anunțat că noul director general al ARSVOM este Ionuț Voicu. Acesta este ofițer de carieră. A absolvit Faculatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

El desfășoară activități didactice și este șef de lucrări la disciplina Managementul Situațiilor de Urgenta – din cadrul Universității Maritime Constanța. A ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Detașamentului de pompieri Constanța Port, în prezent este comandantul acestui Detașament de pompieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*