Apele Române anunță lansarea celei de-a doua licitații pentru închirierea plajelor

Plaja. FOTO Apele Române

Administrația Națională „Apele Române” anunță deschiderea etapei a II-a de participare la licitația publică privind închirierea suprafețelor de plajă cu destinație turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023, respectiv 2024, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 8/9 martie 2023.

Perioada de depunere a ofertelor începe mâine, 22 aprilie și se încheie în data de 2 mai, la ora 12.00, fiind vizate sub-sectoare de plajă din Mamaia, Constanța, Tuzla, Costinești, Jupiter, Venus, Cordon Venus-Saturn, Vama Veche, Saturn, Mangalia.

Autoritatea contractantă, respectiv Administrația Națională „Apele Române”, asigură accesul direct, nerestricționat și deplin, prin mijloace electronice, la conținutul documentației de atribuire pentru toate persoanele interesate.

Solicitările pentru obținerea documentației aferentă fiecărui subsector de plajă se vor transmite pe adresa de email licitații-plaje2@rowater.ro.

Documentația va fi pusă la dispoziție fără a se percepe un tarif aferent și se va transmite electronic la o adresă de email comunicată de către solicitant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*