ANAT: Agențiile de turism asigură continuitatea vacanțelor pentru turiștii afectați de incendiile din Rhodos

Dumitru Luca, președintele ANAT. FOTO: Ovidiu Oprea

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) dorește să aducă la cunoștința publicului starea actuală a situației din insula Rhodos (Grecia), în urma incendiilor care au afectat o parte din sudul insulei.

În prezent, aproximativ 15 la sută din suprafața insulei Rhodos, mai precis partea de sud, a fost afectată de incendii, ceea ce a dus la închiderea temporară a câtorva hoteluri din această zonă. Cu toate acestea, dorim să subliniem că zborurile charter către insulă funcționează normal, asigurând astfel continuitatea vacanțelor programate.

În scopul asigurării confortului și securității turiștilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceștia sunt fi relocați în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tour operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanțele să se desfășoare în deplină normalitate și siguranță. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii și că se lucrează pentru ca toți turiștii să poată avea parte de o experiență plăcută și sigură în timpul șederii lor în Rhodos.

ANAT reamintește că siguranța și confortul turiștilor reprezintă o prioritate absolută pentru agențiile de turism și partenerii lor. Echipați cu experiență și dedicare, agenții de turism vor continua să monitorizeze îndeaproape situația, să ofere asistență în deplasările și cazările turiștilor și să se asigure că aceștia vor avea parte de o experiență plăcută în timpul sejurului lor în insula Rhodos.

Reprezentanții asociației încurajează turiștii români să rămână informați prin intermediul agențiilor de turism și să urmeze sfaturile și indicațiile acestora cu privire la călătoriile în această destinație.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*