Altex introduce transport gratuit la comenzile online

Edvin Abdulachim. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, a introdus serviciul de transport gratuit. Acesta se aplică la comenzile de pe altex.ro și mediagalaxy.ro, ȋn valoare de peste 100 de lei, cu livrare ȋn toată țara. Excepție fac produsele voluminoase, unde livrarea se face cu doi oameni, cu responsabilitate pentru confortul deplin al clienților.

”Costul carburanților a crescut semnificativ anul acesta, iar noul nostru serviciu este gândit tocmai pentru a atenua impactul scumpirilor și a-i ajuta pe oameni să se bucure de cumpărături. Dacă ȋn trecut am avut campanii pe perioade determinate cu transport gratuit, de acum acesta a devenit un serviciu ȋn portofoliul permanent al Altex, pentru comenzile de peste 100 de lei, pe ȋntreg teritoriul țării. Rămânem fideli misiunii inițiale a companiei, de a face tehnologia accesibilă tuturor românilor și venim constant cu soluții pentru clienții Altex și Media Galaxy”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Altex are o politică flexibilă atunci când vine vorba despre cumpărăturile ȋn magazinele sale fizice și online, parte a strategiei omnichannel. Astfel, clienții pot comanda produsele dorite de pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau din aplicația Altex, cu transport gratuit, dacă greutatea comenzii este sub 30 de kilograme și valoarea sa depășeste 100 de lei sau cu ridicare din orice magazin fizic ȋși doresc, de asemenea gratuit, indiferent de valoare. Ȋn același timp, pot cumpăra din magazinele fizice și pot alege ca produsele să le fie livrate acasă.

Pentru echipamentele agabaritice, Altex oferă serviciul ,,livrare ȋn 2 oameni”, până la ușa clientului, ȋntr-un mod profesionist și bine articulat. Altex livrează produse de mari dimensiuni clienților săi, oriunde ȋn țară, cu grijă, responsabilitate și ȋndemanare pentru ca acestora să le fie mai ușor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*