Altex continuă tradiția campaniei Black Friday de Iarnă

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, a dat startul primei campanii de Black Friday din 2022. Black Friday de Iarnă a ȋnceput joi, 17 februarie și durează o săptămână, până pe 23 februarie. Ȋn această perioadă, retailer-ul ȋși așteaptă clienții cu oferte la mii de produse, atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

,,Black Friday de Iarnă a devenit o tradiție și este un eveniment de cumpărături apreciat de clienții noștri. Este o bună ocazie ca ei să-și reȋnnoiască tehnologia pe care o folosesc zi de zi, să aleagă produse noi, mai performante, cu un consum mai redus de energie. Promoțiile din campanie ajung până la 50%, iar produsele alese sunt din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, produse pentru copii, sport, mobilă etc.”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Clienții Altex beneficiază de prețuri cu până la 50% mai mici la telefoane, tablete, electrocasnice mici și accesorii beauty. Produsele cosmetice, cele din categoria de sănătate și băuturile sunt, de asemenea, reduse cu până la 50%. Categoriile bricolaj, sanitare și mobilă au reduceri de până la 40%, iar laptopurile, gama IT și electrocasnicele mari, de până la 30%. Pentru acestea din urmă, clienții pot primi și un voucher de 150 de lei, dacă predau produsul vechi la schimb.

Magazinele Altex sunt pregătite pentru campania Black Friday de Iarnă

Clienții care au nevoie de mai multe informații despre produse și care doresc să le testeze, ȋnainte de achiziție, vor avea parte atât de varietate, cât și de consultanță de specialitate, de la personalul Altex din magazine.

Magazinele sunt pregătite cu stocuri suficiente pentru clienți și respectă toate reglementările ȋn vigoare. Sistemul modern de etichete electronice asigură ajustarea ofertelor ȋn timp real, pentru a asigura clienților cel mai mic preț din România.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, cu dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și până la 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Și serviciul Altex Travel pune la bătaie reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday de Iarnă a Altex Travel este un Circuit de 7 nopți ȋn Turcia – Antalya, Pamukkale, Laodicea, Hierapolis – care include: transport aerian, taxe aeroport, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, asistență turistică ȋn limba română, la numai 99 Eur/persoană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*