Altex continuă strategia de tehnologizare și reamenajare a magazinelor. Media Galaxy din Mega Mall a fost modernizat și își așteaptă clienții cu super-oferte

Media Galaxy. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, continuă strategia de investiții pentru modernizarea și tehnologizarea magazinelor sale și anunță finalizarea procesului de reamenajare a magazinului Media Galaxy din incinta Mega Mall București. Din data de 30 iunie, clienții retailer-ului sunt așteptați într-o atmosferă de sărbătoare să se bucure de oferte speciale, dar și de noile facilități ale magazinului. Evenimentul coincide cu desfasurarea programului național Rabla pentru electrocasnice, demarat de Ministerul Mediului, iar cei care doresc să își schimbe echipamentele vechi cu unele noi, de ultimă generație, mult mai eficiente energetic și mult mai prietenoase cu mediul, sunt așteptați cu voucherul AFM pentru a profita de oferte.

”Ne-am propus să oferim clienților o experiență cât mai bună la cumpărături, iar din acest motiv continuăm strategia de tehnologizare și modernizare a magazinelor existente. Pentru că Media Galaxy se identifică cu  tehnologia de ultimă generație este necesar ca la acest capitol să fim un veritabil etalon, iar după procesul de reamenjare putem spune că magazinul Media Galaxy a atins standardul pe care ni l-am impus. Ne așteptăm clienții într-o atmosferă nouă, cu o gamă variată de produse și servicii, la cele mai bune prețuri” spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Procesul de reamenajare a magazinului Media Galaxy, din incinta Mega Mall București, a inclus schimbarea mobilierului, schimbarea sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, înlocuirea pardoselii, dar și implementarea display-urilor digitale, pentru a oferi clienților o experiență de cumparaturi ȋmbunătățită.

Situat în incinta centrului comercial Mega Mall, din București, la nivelul -1, magazinul Media Galaxy are o suprafață de peste 2.000 mp. Având în stoc peste 47.000 de produse, magazinul promite să acopere toate nevoile de tehnologie ale vizitatorilor, la cel mai bun raport calitate-preț.

Clienții magazinului Media Galaxy pot beneficia de ofertele dedicate, la produsele electro-IT mult dorite, în perioada 30 iunie – 6 iulie 2022. În plus, aceștia beneficiază de transport gratuit la comenzile online de de minimum 100 de lei și pot opta pentru livrarea cu doi curieri, pentru produsele voluminoase.

Tot pentru acest eveniment, Altex Travel a pregătit special pentru clienții Media Galaxy două oferte speciale:

Charter Tenerife, Spania, Checkin Concordia Playa 4*, 7 nopți, pensiune completă, avion, 749 eur/pers, loc în cameră dublă, plecare din 4.09.2022;Charter Maldive, Arena Meach 4*, 7 nopți, mic dejun, avion, 1149 eur/pers, loc în cameră dublă City View, plecare din 23.09.2022

Media Galaxy din Mega Mall va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00, excepție făcând în data de 30 iunie, atunci când programul o să fie de la  07.00 la 22.00 și își așteptă clienții cu diverse surprize, concurs cu premii și un show incendiar marca Barbarossa Samba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*