Altex a deschis primul magazin din Câmpina. Edvin Abdulachim, director comercial Altex: “Românii au ȋncredere pentru că la noi știu că găsesc cel mai mic preț din România, pentru toate produsele electronice și electrocasnice de care au nevoie”

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, a deschis primul magazin din Câmpina și al treilea din județul Prahova, cu o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați. Stocul curent cuprinde peste 5.000 de produse, dar clienții au acces la zeci de mii de produse, care pot fi comandate online și livrate ȋn magazin. Oferta dedicată deschiderii aduce reduceri semnificative la produse din 12 categorii.

,,Ȋn toate orașele ȋn care suntem prezenți cu magazine Altex am reușit să facem diferența ȋn viețile locuitorilor. Altex este un brand ȋn care românii au ȋncredere pentru că la noi știu că găsesc cel mai mic preț din România, pentru toate produsele electronice și electrocasnice de care au nevoie. Ȋn plus, le oferim tot mai multe servicii complementare care le ȋmbunătățesc experiența de cumpărături.

Am ajuns deja la al treilea magazin ȋn județul Prahova, iar săptămâna viitoare urmează să ȋl deschidem pe cel de-al patrulea. Ne bucurăm să fim ȋn Câmpina, și le mulțumim autorităților locale pentru tot suportul acordat”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

La deschiderea magazinului, au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale din județul Prahova: Alin-Ioan Moldoveanu, primar Câmpina, Gheorghe Stoica, primar Bănești, Ionuț Bocioacă, primar Provița de Jos, Emanuel Necula, viceprimar Breaza, Liviu Dumitrache, viceprimar Câmpina și Elena Moldoveanu, secretar general Câmpina.

,,Sunt un mare susținător al antreprenoriatului local și mă bucur de fiecare dată când o afacere românească ajunge la noi ȋn comunitate. Cu siguranță, noul magazin va ușura viața câmpinenilor, care vor avea acces la produse și servicii de calitate, aproape de casă. Bun venit, Altex și succes!’’, a spus Alin-Ioan Moldoveanu, Primarul Municipiului Câmpina.

Magazinul, locație proprie, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum display-uri digitale și etichete electronice. Pe clădire, sunt ȋn curs de montaj 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 de euro, ce vor produce 40% din consumul lunar de energie.

Clienții care vor vizita astăzi, 25 noiembrie, magazinul din Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 44B, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00. Programul normal este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

• Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
• Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin;
• Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
• Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
• În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*