Agenția Bonjour Internațional Tour, închisă de Ministerul Turismului și ANPC, a anunțat că a contestat măsura de suspendare a activității și își desfășoară activitatea în continuare

ANPC a închis pentru 6 luni agenția de turism Bonjour

Agenția Bonjour Internațional Tour își desfășoară în continuare activitatea datorită contestării măsurii de suspendare a activității, luate de către Ministerul Turismului și Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor.

Drept urmare, reprezentanții ageției au emis un drept la replică față de situația creată, pe care îl redăm integral:

„Această știre de suspendare a activității Bonjour Internațional Tour, care a fost preluată de mass media, ne-a creat mari prejudicii. Informația nu a fost postată pe site-ul ANPC dar unele ziare și televiziuni au difuzat știrea și în mod normal și obligatoriu, se impune ca aceștia să difuzeze și dreptul nostru la replică, pentru restabilirea adevărului. Am obținut acest drept prin posibilitatea depunerii de contestație împotriva măsurii de închidere a activității.

Totodată prin Dosarul 18987/301/2022 de la Judecătoria Sectorului 3, instanța respinge cererea lui Eddia Bussiness Srl „Chef de ducă” prin care a solicită închiderea Agenției Bonjour Internațional Tour și uriașe pretenții materiale, prin soluția „închidere finală și dezinvestire”. Denigrarea lor sistematică pe toate site-urile de socializare, abordarea clienților în particular cât și a televiziunilor, au creat prejudicii materiale și de imagine Agenției noastre.

Concurența neloială a tuturor celor implicați în această denigrare masivă, provocată de Eddia Bussiness Srl „Chef de ducă” a fost cu scopul vădit de a submina activitatea noastră și relațiile cu clienții și în consecință, aceștia vor suporta consecințele legale.”

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*