A început procedura de plată pentru aplicanții admiși al Măsurii 2, care nu și-au primit granturile

Constantin-Daniel Cadariu

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului au anunțat că a început procedura de plată pentru aplicanții admiși al Măsurii 2, care nu și-au primit granturile.

Aplicanții sunt rugați să urmărească partea de front-office a aplicației informatice unde vor avea posibilitatea descărcarii contractelor, semnării acestora cu semnatură electronică și reîncărcării documentelor semnate împreună cu dovada co-finanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), în termen de maxim 20 de zile de la primire.

„Vreau să atrag atenția asupra acestui termen de 20 de zile de la primire și rog aplicanții să se încadreze în termenul procedural pentru a evita situația nedorită de respingere la finanțare din acest motiv”, a semnalat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*