3 oferte depuse pentru construcția secțiunii 3 a Autostrăzii Sibiu – Pitești

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

CNAIR a anunțat că joi, 10 martie, a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice și Propuneri Financiare) a procedurii de atribuire a contractului “Proiectare și execuție „Autostrada Sibiu – Pitești, Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni”

Până la termenul limită, au depus oferte trei participanți:

Nr. Crt. Ofertant
1. ASOCIEREA MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. – OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S. – YAPI MERKEZI İNŞAAT VE SANAYI A.Ş. – GÜLERMAK AĞIR SANAYI İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş.
2. ASOCIEREA STRABAG SRL – ACCIONA CONSTRUCCION SA
3. ASOCIEREA ASTALDI SPA – TANCRAD SRL

 Valoarea estimată a contractului este între 5.324.779.469,00 și 5.807.870.404,00 Lei fără TVA.

Traseul are o lungime de 37.4 km.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Contractul are o perioadă de proiectare de 14 luni și o perioada de execuție de 59 luni.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 luni.

Durata contractului de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor, precum și în funcție de durata de execuție a contractului ofertată de operatorul economic desemnat câștigător.

Principalele lucrări ale acestei secțiuni sunt:

95 de poduri și pasaje;

Tunel cu două galerii independente în lungime de 1,7 km/ galerie;

Nod rutier Cornetu și Nod rutier Văleni;

Ecoduct în zona localității Călinești.

Etapa I a procedurii de licitație restrânsă a fost finalizată în data de 01.07.2021, fiind transmise și invitațiile de participare la Etapa a II-a a procedurii (Etapa de depunere a ofertelor) către cei 6 candidați precalificați la prima etapa, după cum urmează:

Nr. Crt. Ofertant
1. ASOCIEREA MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. – OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S. – YAPI MERKEZI İNŞAAT VE SANAYI A.Ş. – GÜLERMAK AĞIR SANAYI İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş.
2. ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.
3. ASOCIEREA AKTOR SOCIETATE TEHNICA ANONIMA (AKTOR S.A.) – RIZZANI DE ECCHER SA
4. ASOCIEREA STRABAG SRL -ACCIONA CONSTRUCCION SA
5. IMPRESA PIZZAROTTI & C SPA
6. ASOCIEREA ASTALDI SPA – TANCRAD SRL

Comisia de Evaluare va analiza în această etapă ofertele depuse, respectiv Propunerile Tehnice și Propunerile Financiare, în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice și cu respectarea termenelor legale privind evaluarea ofertelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*