Waterdrop încurajează adoptarea unui stil de viață activ prin lansarea colecției Microlyte Berry

Waterdrop încurajează adoptarea unui stil de viață activ prin lansarea colecției Microlyte Berry. FOTO June Com

Waterdrop, compania dedicată eliminării zahărului din băuturi și promovării unui stil de viață sănătos și sustenabil, își continuă angajamentul prin lansarea unei noi colecții: Microlyte Berry. În încercarea constantă de a oferi consumatorilor produse inovatoare și de calitate, această lansare aduce o experiență unică de hidratare și revitalizare.

Indiferent de sportul practicat, spre exemplu pilates, spinning, HIIT sau yoga, Microlyte Berry se dovedește a fi partenerul ideal pentru a susține performanța în timpul rutinei sportive. Cu o formulă avansată, această băutură conține electroliți esențiali, precum sodiu, calciu, magneziu și clor, pentru menținerea echilibrului hidric și pentru a spori rezistența în timpul efortului fizic. Bogată în 9 vitamine și zinc, aceasta oferă un aport nutritiv complet. Fără zahăr, cofeină, conservanți artificiali, calorii sau carbohidrați, devine alegerea perfectă pentru o hidratare sănătoasă și eficientă. În plus, consumul în timpul și după antrenament contribuie la reechilibrarea electroliților și la înlocuirea apei pierdute prin transpirație, asigurând recuperarea optimă a organismului.

„Odată cu începerea noului an, ne-am propus să devenim un catalist pentru schimbările pozitive, ducând la un nivel superior misiunea pentru eliminarea zahărului și promovarea sustenabilității în rândul populației. Prin lansarea noii colecții Microlyte Berry ne propunem să evidențiem diversitatea opțiunilor eco-friendly și sănătoase pentru orice preferință de băutură și, în egală măsură, să încurajăm practicarea constantă a sportului, recunoscând nu doar beneficiile fizice, ci și impactul pozitiv asupra stării generale de sănătate. Într-o lume în care fiecare alegere contează, lansarea noii colecții Microlyte nu doar că subliniază importanța hidratării în timpul activităților sportive, ci și încurajează adoptarea unui stil de viață echilibrat. Ne asumăm angajamentul de a continua să inovăm și să inspirăm consumatorii noștri, oferindu-le opțiuni care aduc atât beneficii individuale, cât și asupra mediului înconjurător”, a declarat Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

Personalizarea experienței de hidratare

Cu o greutate redusă și o versatilitate remarcabilă, sticla ultra-ușoară devine alegerea ideală pentru orice activitate, fie pentru o drumeție sau în drum spre birou. Această sticlă redefinește confortul, eliminând necesitatea de a transporta o greutate în plus în geantă sau ghiozdan. Așadar, indiferent de destinație, accesoriul acestei colecții garantează posibilitatea de a beneficia de un nivel optim de hidratare în orice moment al zilei.

Prin lansarea colecției Microlyte Berry, Waterdrop inovează experiența de hidratare, oferind doza necesară de electroliți esențiali și vitamine într-un singur cub și un gust delicios, perfect pentru orice sportiv aflat în căutarea unei băuturi cu un plus de savoare. Cu ajutorul acestor colecții, compania evidențiază angajamentul față de sănătate, sustenabilitate și plăcerea de a adopta un stil de viață activ, inspirând consumatorii să facă alegeri conștiente pentru o viață mai echilibrată.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*