VTEX și Adyen au încheiat un parteneriat pentru a oferi brandurilor și retailerilor enterprise experiențe de comerț unificat

Cristi Movilă. FOTO Confident PR

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț, împreună cu Adyen (AMS: ADYEN), platforma de tehnologie financiară preferată de liderii în business, anunță un parteneriat global pentru a accelera dezvoltarea brandurilor și a retailerilor enterprise cu ajutorul unei experiențe de comerț unificat.

VTEX a creat o soluție de comerț unificat – care are serviciile anti-fraudă și de plată incluse – pentru a oferi un grad mai mare de eficiență și o performanță sporită în activitățile online și cele offline. Prin intermediul integrării cu platforma financiară a Adyen, comercianții vor avea o perspectivă de 360º asupra clienților lor, având posibilitatea de a le personaliza experiența și de a permite colaborarea între echipe pentru o mai bună conexiune în toate punctele de interacțiune. Accesul la toate datele într-un singur loc centralizat stimulează inteligența economică, permițându-le retailerilor să ia decizii informate și să faciliteze reconcilierea contabilă. Conform raportului Forrester, Adyen poate aduce o creștere de 1,52% în ratele de autorizare ale comercianților, o scădere de 27% în chargeback și poate genera ROI de 186% în trei ani.

„VTEX s-a angajat să le ofere companiilor posibilitatea de a își gestiona întregul univers comercial prin intermediul unei platforme complete. Prin parteneriatul încheiat cu Adyen, creăm un spațiu all-in-one care le permite comercianților să vină în întâmpinarea clienților oriunde s-ar afla în procesul de cumpărare și să descopere noi oportunități de dezvoltare”, spune Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager în cadrul VTEX.

Cu noua soluție de comerț unificat a VTEX, utilizatorii vor beneficia de:

Securitate de ultimă generație: cu o singură platformă cu tehnologie de machine learning și o soluție anti-fraudă built-in, Adyen oferă rate de acceptare a tranzacțiilor mai mari.

Reducerea costurilor: prin înlăturarea părților terțe și prin crearea unui lanț valoric unic, cu servicii gateway, anti-fraudă și achiziționare incluse, toate cu un singur partener, precum și experiența unui endless aisle în același conector.

Mobilitate crescută în magazin: utilizatorii obțin mobilitate, având astfel o experiență de shopping mai simplă, cu terminale mobile de plată și cozi reduse la casa de marcat.

Baze de date simplificate: datele clienților vor fi consolidate atât cu achizițiile fizice, cât și cu cele online și vor genera informații esențiale pentru procesul de luare a deciziilor, care are drept rezultate îmbunătățirea experienței clientului și creșterea capacității de personalizare a ofertelor.

„Comerțul unificat nu mai e doar un trend, este o necesitate. Companiile trebuie să aducă frecvent inovații pentru a ține pasul cu nevoile și așteptările clienților. Prin adăugarea plăților în ecosistemul VTEX cu ajutorul Adyen, retailerii și companiile enterprise vor avea posibilitatea unificării tuturor canalelor într-o singură platformă, ușurând astfel procesele de gestionare și scalare”, spune Roelant Prins, Chief Commercial Officer în cadrul Adyen.

Comerțul unificat în acțiune

Retaileri globali, precum C&A, o companie multinațională de magazine de fashion, cu sediile principale în Belgia și Germania și cu magazine fizice în multe alte țări europene, precum și în Brazilia, China și Mexic, și Tok&Stok, un retailer de mobilă și decorațiuni, deținut de Grupul American Carlyle, sunt pionieri în utilizarea acestei integrări. Noua ofertă este disponibilă imediat în toate cele 38 de țări în care operează VTEX.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*