VIDEO Un bazin de înot va fi dat în folosință în Călărași în această săptămână

Bazin de înot la Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Un bazin de înot va fi dat în folosință în municipiul Călărași în această săptămână, iar copiii însoțiți de profesori îl vor putea folosi în mod gratuit.
Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Călărași, Marius Dulcea, pe pagina sa de Facebook.

„Am promis că după 15 iunie vom da în folosință bazinul de înot didactic, așa se va întâmpla. Am făcut probele necesare, iar de vineri, 18 iunie, îl vom da spre folosință publicului. În primul rând ne interesează copiii și în acest sens am încheiat un protocol cu CSS Călărași astfel încât cei mici să beneficieze de lecții de natație de la antrenori specializați”, a scris Marius Dulce.

După-amiaza, după ora 16.00, bazinul va fi accesibil și adulților pe bază de bilete și abonamente ale căror tarife vor fi stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local Călărași.

„Acces gratuit vor avea doar copiii însoțiți de profesori. După-amiază, mai exact după ora 16.00, ne gândim ca bazinul să fie accesibil publicului pe bază de bilete și abonamente. Tarifele vor fi stabilite prin Hotărâre de Consiliul Local și vor fi fundamentate în baza cheltuielilor efectuate pentru funcționarea în condiții optime a bazinului. Încercăm astfel să recuperăm măcar o parte din costuri”, a explicat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*