VIDEO Un bazin de înot va fi dat în folosință în Călărași în această săptămână

Bazin de înot la Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Un bazin de înot va fi dat în folosință în municipiul Călărași în această săptămână, iar copiii însoțiți de profesori îl vor putea folosi în mod gratuit.
Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Călărași, Marius Dulcea, pe pagina sa de Facebook.

„Am promis că după 15 iunie vom da în folosință bazinul de înot didactic, așa se va întâmpla. Am făcut probele necesare, iar de vineri, 18 iunie, îl vom da spre folosință publicului. În primul rând ne interesează copiii și în acest sens am încheiat un protocol cu CSS Călărași astfel încât cei mici să beneficieze de lecții de natație de la antrenori specializați”, a scris Marius Dulce.

După-amiaza, după ora 16.00, bazinul va fi accesibil și adulților pe bază de bilete și abonamente ale căror tarife vor fi stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local Călărași.

„Acces gratuit vor avea doar copiii însoțiți de profesori. După-amiază, mai exact după ora 16.00, ne gândim ca bazinul să fie accesibil publicului pe bază de bilete și abonamente. Tarifele vor fi stabilite prin Hotărâre de Consiliul Local și vor fi fundamentate în baza cheltuielilor efectuate pentru funcționarea în condiții optime a bazinului. Încercăm astfel să recuperăm măcar o parte din costuri”, a explicat Marius Dulce.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*