VIDEO Primarul din Călărași, Marius Dulce, a anunțat că lucrările la Bazarul Big ar putea fi gata până la sfârșitul lunii noiembrie

Lucrări la Bazar Big din Călărași

Primarul Marius Dulce a anunțat că lucrările la Bazarul Big sunt în grafic și ar putea fi gata până la sfârșitul lunii noiembrie.

Marius Dulce a afirmat că inspectează săptămânal lucrările pentru a vedea cum se desfășoară proiectul.

Sunt în fiecare săptămână aici să văd cum merg lucrurile, să văd ce pot să fac ca să impulsionez, să meargă mai repede lucrurile. Suntem în grafic, avem asigurat tot cash-flow-ul necesar pentru această lucrare. Ne-a ținut în loc schimbarea aceasta de prețuri pe care văd că o manageriază bine constructorul și am reușit să fim în grafic. Înaintăm foarte rapid și eu cred că până cel târziu la sfârșitul lui noiembrie terminăm”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

La finalizarea lucrărilor Bazar Big va avea aproape 90 de spații comerciale, într-o suprafață de 1.550 de metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*