VIDEO Primăria Călărași a asfaltat trei străzi dintr-un cartier. Banii au provenit de la bugetul local

Străzi asfaltate în Călarași

Primăria Călărași a anunțat că a asfaltat trei străzi din cartierul Farfuria.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a declarat că lucrările au fost finanțate de la bugetul local. Edilul a precizat că în perioada următoare vor fi reparate și trotuarele degradate din zonă.

“Am finalizat reabilitarea carosabilului pe străzile Nicolae Titulescu (431 ml), Oituz (458 ml) şi respectiv Speranţei (317 ml) din cartierul Farfuria, prin aplicarea unui covor asfaltic. Lucrările, finanţate integral de la bugetul local, au fost realizate de Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi din subordinea PMC. În perioada imediat următoare vom interveni pentru repararea trotuarelor degradate din zonă”, a afirmat primarul Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*