VIDEO Marius Dulce, primarul municipiului Călărași: “Am atras, în acest mandat, 100 milioane Euro, echivalentul bugetului de investiții al Primăriei pe 15-20 ani”

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS.

Cu acest prilej, primarul a vorbit despre proiectele cu fonduri europene aflate în desfășurare, despre lucrările la strada București, despre parcurile noi care sunt amenajate de municipalitate, dar și despre reabilitarea completă a zonei centrale a orașului.

Marius Dulce a anunțat că a atras în acest mandat de primar – 100 de milioane de euro ceea ce reprezintă echivalentul bugetului de investiții al Primăriei pe 15 – 20 de ani.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*